Търсене

За нас

      Нови Мобилни Технологии ООД  е млада компания с оптини и компетентни служители! През последната година нашето име се превърна в синоним за качество и перфектно обслужване.
Стараем се да създаваме традиции, но също така и да отговаряме на динамичното и бързо развиващо се време. Работим за клентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България!

За връзка с нас:
София 1404,
бул. "България" 69
Мобилен: 0885 299 755
e-mail: office@nmt.bg


 

Нови Мобилни Технологии

      Нови Мобилни Технологии ООД  е компания създадена през 2014 година.
За този кратък период от време успяхме не само да спечелим, но и да оправдаем доверието на най-големите компании в България, част от които са наши клиенти. 
   Благодарение на своя екип от опитни специалисти, ние следваме нашата мисия - да помагаме на клиентите да постигат своите бизнес цели чрез овладяването и успешното прилагане на иновативни информационни и комуникационни технологии.
  Всеки ден, нашата цел е да постигаме все по-висока клиентска удовлетвореност чрез непрекъсната иновация и развиване на екипа. Ценим специалисти с доказани умения и опит. Ценим и тези, които следват мечтите си, макар и още в началото на кариерата си.
Подкрепяме хората с мотивация за професионално развитие, защото те са най-ценния ни капитал.