Търсене

Клиенти

През 2018 година реализирахме много успешни партньорства. Част от нашите клиенти са:
 

A1 България

A1 България
A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти. Компанията предлага и високоскоростен интернет, цифрова телевизия и сателитна телевизия, включително два собствени спортни канала – MAX Sport 1 и Max Sport 2, cloud и IoT решения.

Софарма Трейдинг АД

Софарма Трейдинг АД
Софарма Трейдинг е една от най-големите български компании и лидер във фармацевтичния сектор. Компанията е пионер във въвеждането на най-добрите световни практики у нас и предпочитан партньор на производители, търговци на едро, аптеки и болнични заведения и инвеститори. 
Като иноватор в сектора си Софарма Трейдинг избра да работи със SOTI, за да постигне контрол над мобилните устройства използвани в компанията

Орбико Груп

Орбико Груп
Орбико Груп е водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти в областта на козметиката, хранителните и нехранителни продукти, електрически уреди, фармацевтични продукти, играчки, текстил, цигари, моторни масла. 

АКВАТЕК ЕООД

АКВАТЕК ЕООД
Фирма АКВАТЕК се гордее с над 3000 съоръжения в България, Сърбия, Хърватия, Украйна, Молдова, Македония, ОАЕ и други държави по света. АКВАТЕК се е доказал като надежден партньор в проектирането и изграждането на басейни за частни и публични клиенти.

LIDL България

LIDL  България
LIDL избра за свой партньор решението на SOTI за управление на мобилни устройства.
Лидер в Европа. Четвърти в света. Водеща в България. Така изглежда марката Lidl в търговията с бързооборотни стоки.
Компанията оперира в над 27 държави с над 10 000 магазина и повече от 110 регионални центрове за дистрибуция в Европа

Qwerty Advertising Agency

QWERTY Agency
Qwerty Advertising Agency е една от водещите агенции в България. Избрана за партньор на British American Tobacco за разпространение на техния иновационен продукт  бездимни цигари - GLO