Търсене

Клиенти

През 2018 година реализирахме много успешни партньорства. Част от нашите клиенти са:
 

Верига аптеки "Нота Бене"

Нота Бене аптеки
"Нота Бене " се довери на Нови Мобилни Технологии за ИТ обслужване и ИТ мениджмънт на информационната система на веригата аптеки.

Агенция за събиране на вземания

Агенция за събиране на вземания
Агенция за събиране на вземания ЕАД (АСВ)  се довери на SOTI Mobicontrol за управление на мобилните устройства в офисите в България и Румъния..
Дружеството е регистрирано като финансова институция в Българската Народна Банка, член е на Асоциацията на Колекторските Агенции в България.
От Юни 2016 година Агенция за събиране на вземания ЕАД е част от норвежката компания B2Holding. Холдингът има развити операции в 23 държави

ЕЛД Експрес

ЕЛД
Експрес Логистика и Дистрибуция" ЕООД е най-модерната дистрибуторска и логистична компания в България 
с най-голямото директно покритие на пазара, 900 служители и автопарк от 366 моторни превозни средства. ЕЛД се довери SOTI MobiControl за управление на мобилните устройства на компанията.

Бул Инс АД

SOTI MobiControl - Булинс
Един от водещите застрахователи в България - BulIns се довери SOTI MobiControl за управление на мобилните устройства на компанията.

VIP Security

ВИП Секюрити
ВИП Секюрити - водещата охранителна компания в България  се довери на SOTI MobiControl за управление на мобилните устройства в компанията.

ОББ Интерлийз ЕАД

Интерлийз и СОТИ
Водещата българска лизингова компания - ОББ Интерлийз ЕАД,, част от белгийската банково-застрахователна група KBC Груп избра да се довери на SOTI MobiControl за управление на мобилните си устройства.

ОББ Интерлийз осигурява на своите клиенти професионално обслужване, обезпечено с ефективни интернет и мобилни технологии, както и клонова мрежа, позволяваща регистрация на превозните средства във всички големи градове в страната