Търсене

Блог

Нова версия на IOS - 11.3

09.04.2018 г.
IOS 11.3
С пускането на iOS 11.3, Apple въвежда някои много очаквани функции, особено тези, предназначени за корпоративни потребители. Тази най-нова версия бе пусната преди дни, но SOTI  работиха усилено предварително, за да гарантираме, че SOTI MobiControl е готов да предостави на администраторите необходимата поддръжка за управление на iOS устройствата в тяхната организация.
 
Нови функции за всички
Най-новата версия на iOS има нещо за всеки, независимо дали е потребител или потребител на предприятие. Някои от тези функции включват:
 
Запознайте се с ефективността на батерията - Тази функция позволява на потребителите да виждат цялостното състояние на батерията на устройството си и да бъдат предупредени, ако батерията затруднява производителността на устройството и изисква сервиз.
Играйте с по-новия Animojis - Новият Animitois са лъв, мечка, дракон и череп.
Бизнес чат - бизнес чат позволява на потребителите да комуникират с бизнеса, използвайки iMessage.
Подобряването на ARKit - приложните програмни интерфейси -API на Apple за увеличена реалност (AR) понастоящем подкрепят поставянето на обекти върху вертикални повърхности и подобряват картографирането на неправилно оформени повърхности, което позволява на разработчиците да създават още по-добри AR опит за крайните потребители.
Здравни записи в ръцете ви - идва като значимо актуализиране на приложението за естествено здраве на Apple, което позволява на потребителите да гледат здравните досиета и другите медицински данни от участващите клиники и болници на едно място.