Търсене

Блог

SOTI MobiControl 14.1.

01.02.2018 г.
SOTI 14.1

 въвеждането на поддръжка за macOS. С поддръжката за MacOS, SOTI разширява водещата си роля сред доставчиците на EMM, като предлага най-широката поддръжка на устройства - сертифицираме устройства от над 150 производителя на оригинално оборудване!
 
Новите функции на тази версия включват:
 
1 Поддръжка на MacOS
SOTI MobiControl 14.1 дава на бизнеса необходимите инструменти за защита и управление на техните MacOS компютри, заедно с всички други мобилни устройства. ИТ администраторите имат пълен поглед върху инвентара на активите, включително свойствата на устройството и инсталираните приложения. Възможности за сигурност също се предлагат, за да контролират удостоверяването, времето за изчакване на екрана, инсталациите за сертифициране, ограниченията на устройствата и заключването и изтриването. Освен това има пълен достъп до конфигурационни профили за фирмени ресурси, включително имейл, календар и контакти, както и Ethernet, WiFi и VPN свързаност. Крайните потребители могат да запишат собствените си устройства чрез портал за самообслужване, което в крайна сметка помага да се облекчи вече тежкото натоварване на всеки отделен ИТ отдел.
 
2. Подобрения в SOTI Hub
SOTI Hub сега поддържа функцията за чек-ин / отметка, налична в SharePoint Online и SharePoint 2013. Изтеглените файлове в Word, Excel и PowerPoint вече могат да бъдат редактирани в приложението SOTI Hub и вече могат да се добавят пояснения към отпечатаните PDF файлове, и поверителните файлове никога не оставят безопасността на приложението SOTI Hub (контейнер). В допълнение ИТ администраторите могат да конфигурират SOTI Hub да блокира споделянето и отпечатването на файлове от определени хранилища на съдържанието.
 
3. Подобрения в административната конзола
SOTI MobiControl 14.1 се основава на преработената административна конзола, пусната в SOTI MobiControl 14 със следните подобрения:
 
    Опростено търсене - SOTI MobiControl 14.1 премахва необходимостта от превключване между търсенето на ключови думи и заявки, което позволява на крайните потребители да извършват търсения, базирани на заявки, които включват ключови думи.
    Дисплей за календар за търсене - Крайните потребители могат да изберат дата и по избор време от witget , вместо да го въвеждат в полето за търсене.
    Известия за актуализиране на устройството в реално време - Крайните потребители ще получават известия в Административната конзола, ако някоя от информацията за устройствата, които преглеждат в резултатите от търсенето, се актуализира. Крайните потребители могат да опресняват резултатите от търсенето, за да преглеждат актуализираната информация.
 
Обновяване на платформата за OS
SOTI MobiControl 14.1 въвежда няколко актуализации за управление на iOS и Windows 10
устройства, включително:
 
    Нови ограничения за iOS.
    Поддръжката на Geofence функционалност е разширена до Windows 10 устройства.

Mauris luctus lorem ut lectus dignissim molestie 198 Kb (pdf) свали
Praesent in tellus nec ante viverra elementum 34 Kb (doc) свали