Търсене

За нас

"Нови Мобилни Технологии" ООД  е компания с оптини и компетентни служители! Разполагаме с екип от професионалисти, които притежават експертиза в управлението на проекти в различните сфери на бизнеса. 
През последната година нашето име се превърна в синоним за качество и перфектно обслужване.
Стараем се да създаваме традиции, но също така и да отговаряме на динамичното и бързо развиващо се време. Работим за клентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България!

За връзка с нас:
София 1404,
бул. "България" 69
Мобилен: 0885 299 755
e-mail: office@nmt.bg


 

​ТЕХНОЛОГИИТЕ, КОИТО НИ ОТЛИЧАВАТ

SOTI MobiControl
SOTI Safe and effective management of mobile devices!
Ние защитаваме Вашия свят! Ние не защитаваме само компютрите и устройствата Ви, ние защитаваме Вашите най-ценни моменти, важната информация за Вас, бизнеса и семейството Ви, данните без които компанията Ви не може да работи пълноценно. 

Предлагаме иновативни софтуерни решения за управление на сигурността на информационния поток. SOTI се грижи хора като Вас в над 100 страни навсякъде по света и им помага да усещат само хубавата страна на технологиите. Нашата цел е да направим така, че всеки да може да се наслаждава на безкрайните възможности!
 
Лесна инсталация, конфигурация и централизирано управление на решенията във всеки бизнес. 
За нас е удоволствие, че сме партньор и представител на SOTI - www.soti.net за България! 
Благодарим на всички клиенти, които ни се довериха!

 

Партньор на Panasonic клас Rugged Devices

Panasonic Toughbook & Toughpad
От средата на 2018 година имаме удоволствието да си партнираме с Panasonic и да предлагаме на територията на България техният най-висок клас бизнес устройства, сертифицирани за работа в екстремни условия.

За допълнителна информация моля, свържете се с нас.

Datecs Ltd Партньор

мдм софтуер
От 2018 година Нови Мобилни Технологии ООД са партньор на Датекс ООД.
Фирма Датекс ООД е водещ производител и разработчик на ПОС решения. Те предлагат иновативни продукти, разработени и доказали своето качество в целия свят. 

Партньор на JANAM за България

JANAM Mini Tablet
Стремейки се да помогнем на бизнеса в България считано от м.10 може да ви представим американските устройства - JANAM. Отличават се с високото си качество и иноватични технологии използвани в изработването им. JANAM е компания със седалище в Ню Йорк и е създадена от топ специалисти напуснали MOTOROLA / ZEBRA желаещи да предложат гъвкави решения на бизнеса изпозлващ мобилни устройства.