Търсене

За нас

"Нови Мобилни Технологии" ООД  е компания с оптини и компетентни служители! Разполагаме с екип от професионалисти, които притежават експертиза в управлението на проекти в различните сфери на бизнеса. 
През последната година нашето име се превърна в синоним за качество и перфектно обслужване.
Стараем се да създаваме традиции, но също така и да отговаряме на динамичното и бързо развиващо се време. Работим за клентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България!

За връзка с нас:
София 1404,
бул. "България" 69
Мобилен: 0888 888 520
e-mail: office@nmt.bg


 

​ТЕХНОЛОГИИТЕ, КОИТО НИ ОТЛИЧАВАТ

SOTI MobiControl
SOTI Safe and effective management of mobile devices!
Ние защитаваме Вашия свят! Ние не защитаваме само компютрите и устройствата Ви, ние защитаваме Вашите най-ценни моменти, важната информация за Вас, бизнеса и семейството Ви, данните без които компанията Ви не може да работи пълноценно. 

Предлагаме иновативни софтуерни решения за управление на сигурността на информационния поток. SOTI се грижи хора като Вас в над 100 страни навсякъде по света и им помага да усещат само хубавата страна на технологиите. Нашата цел е да направим така, че всеки да може да се наслаждава на безкрайните възможности!
 
Лесна инсталация, конфигурация и централизирано управление на решенията във всеки бизнес. 
За нас е удоволствие, че сме партньор и представител на SOTI - www.soti.net за България! 
Благодарим на всички клиенти, които ни се довериха!

 

Партньор на Panasonic клас Rugged Devices

Panasonic Toughbook & Toughpad
От средата на 2018 година имаме удоволствието да си партнираме с Panasonic и да предлагаме на територията на България техният най-висок клас бизнес устройства, сертифицирани за работа в екстремни условия.

За допълнителна информация моля, свържете се с нас.

Партньор на SAMSUNG

KNOX
През 2020 година Нови Мобилни Технологии, се добави като част от голямо семейство на партньори на Samsung. Към нашите услуги добавихме и решениетo на Samsung  за управление на мобилни устройства - Samsung KNOX  

Партньор на JANAM за България

JANAM Mini Tablet
Стремейки се да помогнем на бизнеса в България считано от м.10 може да ви представим американските устройства - JANAM. Отличават се с високото си качество и иноватични технологии използвани в изработването им. JANAM е компания със седалище в Ню Йорк и е създадена от топ специалисти напуснали MOTOROLA / ZEBRA желаещи да предложат гъвкави решения на бизнеса изпозлващ мобилни устройства.

Datecs Ltd Партньор

мдм софтуер
От 2018 година Нови Мобилни Технологии ООД са партньор на Датекс ООД.
Фирма Датекс ООД е водещ производител и разработчик на ПОС решения. Те предлагат иновативни продукти, разработени и доказали своето качество в целия свят.